Taxiservice

Bel en wij staan binnen 15 minuten bij u op de stoep (rond de grote steden)

Onze taxiservice

Wij staan voor kwaliteit en het veilig vervoeren van (uw) klanten dankzij onze jarenlange ervaring in de taxi branche.

U wordt vervoerd door goed opgeleidde chauffeurs. Taxi vervoer is voor ons meer dan alleen het vervoer van A naar B. Wij dragen uitstekende zorg voor onze passagiers en luisteren naar de behoeften en eventuele wensen van onze klanten.

Wilt u een taxi bestellen? Bel en wij staan binnen 15 minuten bij u op de stoep. ( rond de grote steden ) Tevens kunt u ook de taxi vooruit bestellen.

Centrale Abcoude – 0294-288218
Centrale Almere – 036-7440029
Centrale Amsterdam – 020-2629189

U kunt bij ons contant betalen, pinnen en wij accepteren alle credit-cards. Als u niet contant betaalt graag dit van tevoren aangeven. Voor bedrijven bestaat er een mogelijkheid om achteraf te betalen per factuur. Onze betalingsvoorwaarde is dat het bedrag binnen 14 dagen na factuurdatum op onze rekening is bijgeschreven.

Wij hebben speciaal retour tarief voor alle luchthavens in europa.

Shuttle service

Shuttle Service nodig? In de directe omgeving van een evenement is het vaak lastig een parkeerplaats te vinden. Met een shuttle service van VIP XL kunnen wij u dit probleem uit handen nemen.

Roadshows

Met een roadshow bezoekt u één of meerdere meetings op een dag op eventueel verschillende locaties, maar toch in uw eigen auto.